search

VAIHDETAAN AJATUKSIA

Kysymyksiä? Anna tulla, niin olemme sinuun pian yhteydessä

SELVÄ!


Työn alla, palaamme pian asiaan!
Tutustu henkilötietokäytäntöömme
Ota yhteyttä
Retail Design Sprint 01.jpg

12. toukokuuta 2021
By Anne Bak Weibel, Retail Designer

Online Retail Design Sprint

Olemme järjestäneet viime vuosina Retail Design Sprint -tapahtumia, joissa suunnittelemme konsepteja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Pandemia luonnollisesti pakotti meidät hakemaan uusia ratkaisuja Retail Design Sprintin järjestämiselle. Kehittelimme online-version, joka ylitti odotuksemme. Retail Design Sprintin järjestäminen jatkuu etä-ympäristössä varmasti myös koronan jälkeen. Suurin etu online -tapahtumissa on laaja osallistujien ja asiantuntijoiden saavutettavuus ympäri maailmaa. Samalla säästyy aikaa ja matkustusvaivaa.  

Retail Design Sprint on 5 -päiväinen intensiivinen bootcamp. Työskentelemme asiakkaan kanssa tiiviisti ensimmäiset kaksi päivää määritelläksemme ja rajataksemme asiakkaan haasteet sekä löytääksemme niihin ratkaisut. Kolmantena ja neljäntenä päivänä suunnittelijamme rakentavat 3D ja VR -prototyypit valitusta konseptista, joka esitellään viimeisenä päivänä asiakkaalle.

Retail Design Sprint 06.jpg

Jotta konsepti onnistuu täydellisesti, on mukana oltava oikea tiimi. Tässä tilanteessa enemmän on enemmän – mitä useampi ammattilainen on mukana tunnistamassa sokeita pisteitä, sitä onnistuneempi lopputulos on.

Vahva tiimi voi koostua esimerkiksi markkinoinnin, myynnin, oston sekä suunnittelun ammattilaisista. Tehokas Retail Design Sprint tarvitsee kuitenkin myös päättäjiä. Päättäjä voi tässä tapauksessa tarkoittaa markkinointi- ja suunnittelupäälliköitä, toimitusjohtajia tai muita yrityksen päätöksistä vastaavia henkilöitä.

Intensiivirupeama on tehokas, koska sen aikana teetettävät harjoitukset on optimoitu tukemaan prosessia – ratkaisuista ja haasteista keskusteleminen ei koskaan mene hukkaan. Tarkoitus on luoda ja luonnostella niin monta ideaa, kuin mahdollista. Ideat tuotetaan visuaalisiksi kartoiksi ja havainnollistuksiksi päättäjien pöydälle. Päättäjät tekevät lopullisen valinnan. Mitä ikinä asiakas valitseekaan, me mallinnamme sen.

Retail Design Sprint 02.jpg
Retail Design Sprint 03.jpg
Retail Design Sprint 04.jpg
Retail Design Sprint 05.jpg