New Store Europe Oy:stä tulee Expedit Finland Oy

Kaksi ainutlaatuista maailmaa kohtaavat, kun Expedit Finland Oy ja New Store Europe Oy sulautuvat 1.1.2016 yhdeksi yritykseksi, jolloin näistä kahdesta yhtiöstä tulee yhdessä Expedit Finland Oy. Yhdistyminen perustuu Expeditin vahvaan haluun tarjota kokonaistoimittajana monipuolista osaamista sekä myymäläratkaisuja suomalaisille asiakkaille.

Molemmat yhtiöt ovat vähittäiskaupan ympäristön asiantuntijoita täydentäessään toisiaan parhaalla mahdollisella tavalla. New Store Europe Oy on erikoistunut konseptisuunnitteluun, myymäläsuunnitteluun, urakointiin ja jalkautukseen, kun taas Expedit Finland Oy:n tärkeimpiä osaamisalueita ovat projektit, tuotanto ja jalkautus.

New Store Europe Oy:stä tulee Expedit Finland Oy 

Osaavat ja ammattitaitoiset asiantuntijat tulevassa Expedit Finland Oy:ssä pystyvät tarjoamaan kokonaistoimittajana ratkaisuja kaikille vähittäiskaupan asiakkaille - strategisesta vähittäiskaupan osaamisesta ja konseptisuunnittelusta, aina myymälöiden kokonaisvaltaiseen rakentamiseen asti.


Ensimmäisten kuukausien aikana 2016 löydät vielä työntekijät molemmista alkuperäisistä osoitteistaan Vantaalla, mutta kuitenkin pian nämä kaksi ryhmää sulautuvat yhdeksi vahvaksi yksiköksi saman katon alle.

Lue koko pörssitiedote (englanniksi) >>

 

Tutustu New Store Europe verkkosivuilla >>