Yhdeksän myymälää touko-kesäkuussa

”Jem & Fix on alhaisen hintatason rautakauppaketju, ja meillä on selkeä tavoite olla alan edullisin toimija. Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme saman alhaisen hinnan huolimatta siitä, ostavatko he yhden vai kymmenen kipsilevyä. Pricerunners kruunasi Jem & Fixin Tanskan edullisimmaksi rautakaupaksi jo kolmantena vuotena peräkkäin, mikä vahvistaa käsityksemme siitä, että olemme oikeilla jäljillä ja löytäneet markkinoilla oikean paikkamme”, kertoo Jem & Fixin myynti- ja ostopäällikkö Claus Petersen.
 

Expedit_JEM_FIX

Touko-kesäkuun aikana Expedit on toimittanut yhdeksän Jem & Fix -myymälää Tanskassa ja iloitsee hyvästä yhteistyöstä menestyksekkään rautakauppa-alan konsernin kanssa. ”Olemme tehneet yhteistyötä Jem & Fix -ketjun kanssa huolehtien myymälöiden sisustuksesta vuoden ajan. Yhteistyöllemme on ominaista vilkas dialogi ja toiminnan kehittäminen. Optimoimme jatkuvasti kalustoratkaisuja asiakkaiden ja henkilökunnan etua silmällä pitäen – tavoitteena on aina optimoida myynti”, kertoo Expeditin key account manager Frank Kusk.

 

Toinen tärkeä Jem & Fix -rautakauppaketjun tavoite on avata 125 myymälää Tanskaan. Tarkoitus on luoda mielikuva, että lähistöllä sijaitsee aina Jem & Fix -myymälä. Ketjun sadas rautakauppa vietti avajaisiaan toukokuussa Bjerringbrossa ja kesäkuussa avataan viisi uutta myymälää. Hyvä liiketapa, matala organisaatio ja edulliset hinnat edistävät Jem & Fix -ketjun menestystä ja kasvua.

 

Expedit_JEM_FIX
 

Expedit_JEM_FIX