JBS Textile Group panostaa globaalisti Ronaldon avulla

Expedit tukee asiakkaidensa tavoitteita eri puolilla maailmaa. Olemme nimittäin yhteistyössä JBS Textile Groupin kanssa kehittäneet, valmistaneet ja tuoneet markkinoille shop-in-shop-konseptin.
Meille oli suuri kunnia saada JBS Textile Groupilta toimeksianto kehysten luomiseksi uudelle Ronaldo-kokoelmalle. Ratkaisu haluttiin ottaa käyttöön kaikkialla maailmassa. Siksi markkinasoveltuvuudelle, investoinnin takaisinmaksuajalle ja muille tärkeille asioille asetettiin tiukat vaatimukset. JBS Textile Groupin ja Expeditin suunnittelu- ja kehitysryhmät loivat sarjan moduuleita, joissa brändinrakentaminen yhdistyy tuotteiden esillelaittamiseen joko yhden esittelytelineen tai suurissa myymälöissä shop-in-shop-ratkaisun avulla.

JBS satser globalt

 

Suureksi iloksemme projekti esiteltiin äskettäin sille nimensä antaneen sankarin kotikaupungissa Madridissa. CR7-brändin on kehittänyt itse Cristiano Ronaldo. Nimi perustuu hänen nimikirjaimiinsa ja pelaajanumeroonsa. Osoitteessa cr7underwear.com on lisätietoja brändistä ja kokoelmasta.

JBS satser globalt

 

Expeditin johtajan Steen Bødtkerin mielestä tulevaisuus näyttää valoisalta. "Määrätietoinen panostaminen tuotannon kannattavuuteen Tanskassa ja kansainvälisten markkinoiden vaatimusten täyttäminen tuottavat tulosta."

JBS satser globalt

JBS Textile Group ja Expedit ovat tehneet yhteistyötä aikaisemminkin. Aiemmin on kehitetty erilaisia myymäläratkaisuja, kuten Mads Christensenin vaatekokoelmalle, joka on esillä tanskalaisissa supermarketeissa.