Expedit Norja valmiina kasvuun

Norja on tärkeä Expedit-ryhmän tulevan kasvun markkina-alue. Puitteet ovat nyt kunnossa, sillä yhteinen organisaatio on muodostettu ja tilat nykyaikaistettu. Tiloissa on mm. uusi näyttelytila.
”Tulevaisuus näyttää lupaavalta”, toteaa Expedit Norjan johtaja Geir Svendsen. ”Olemme koonneet voimamme samaan paikkaan Sandefjordiin. Täällä uusituissa tiloissa vierailevat saavat innostavan kokemuksen.”

Expedit Norge - showroom

Tiloihin saatiin myös pari lisätoimistohuonetta, jotka yritys odottaa täyttävänsä pian. ”Norjan organisaation synergia on kasvanut, mutta haluamme osoittaa markkinoille, mitä koko Expedit-ryhmällä on tarjota”, Geir Svendsen tiivistää. ”Pohjoismainen organisaatiomme ja maailmanlaajuinen kumppaniverkostomme tekevät meistä varman ja näkemyksellisen toimittajan sekä tuotemerkki- että ketjumyymälöiden sisustukseen”.

 

Expedit Norge - showroom

 

Tiivis ja pitkäkestoinen yhteistyö asiakkaan kanssa on aina kuulunut Expeditin perinteisiin. ”Kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja muokkaamme organisaatiotamme niiden mukaisiksi, emme toisin päin”, kuten Geir Svendsen asian ilmaisee. Norjan organisaatio odottaa paljon tulevalta talvikaudelta, mm. osallistumista Düsseldorfin Euroshop-messuille helmikuussa.

 

Expedit Norge - showroom