Myymälöiden tulevaisuus esitellään Tanskan uudessa näyttelytilassa

Expedit on avannut Tanskassa upouuden näyttelytilan kävijöiden iloksi. Olemme koonneet sinne vähittäiskaupan uusimpia trendejä, jotka inspiroivat uusiin myymäläratkaisuihin.

Perinteisen myymälän tulee kehittyä. Suositusta verkkokaupasta huolimatta perinteinen myymälä on edelleen tärkeä ostospaikka. Myymälää ei voi kehittää miten tahansa. Jos myymälät haluavat selviytyä, niiden roolit on mietittävä uudelleen. Meneillään on erilaisia suuntauksia brändien, tuotteiden ja kohderyhmien mukaan.

Expedit showroom

 

Olemme kuunnelleet asiantuntijoita ja kuluttajia katsoessamme tulevaisuuteen. Tuloksena on 300 m2:n kokoinen näyttelytila. Siellä esitellään uusia suuntauksia, joilla saadaan lisää kasvua nykyisille ja uusille vähittäismyymälöille ja brändeille. Näyttelytila toimii aktiivisena tilana, jossa saa elämyksiä katselemalla, tunnustelemalla ja kokeilemalla. Voit kokea kokonaisvaltaisen elämyksen, koska juuri sitä myymälä on yhä enemmän. Integroidussa ympäristössä eri kuluttajasukupolvet liikkuvat vaivatta erilaisten myymälöiden välillä.

Expedit showroom

 

Vaikka näyttelytilassa esitellään, mihin yrityksenä pystymme, sen tärkein tehtävä on tuoda esille myymälöissä piilevät mahdollisuudet: kuinka brändiä, myyntiä ja asiakasuskollisuutta kehitetään tehokkaimmin myymälän neliömetriä kohden. Siksi kutsumme kiinnostuneet katsomaan. Mielessäsi on ehkä suunnitelmia ja ajatuksia. Voit tulla myös uteliasuudesta. Pystymme kaikissa tapauksissa luomaan puitteet keskustelulle, jossa leijaillaan pilvissä ja laskeudutaan tukevasti maan pinnalle.

 

Expedit showroom